• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių (košė)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 500 gramų kalakutų faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek prieskonių
  • 300 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reiks balto padažo 150 g.

    Pasiruošiam kalakutienos faršą: dedame kiaušinį, prieskonius. Pasidarome bulvių košę: bulvės, pienas, sviestas, druskytė, ciberžolės (dėl spalvos).

    Gaminame baltą padažą: 20gr sviesto, 20ml.aliejaus, 60gr.miltų, 50ml pieno, viska dedame į puodą ar keptuvę ir maišome iki pieno užvirimo, gale įdedame pvz. vegetos.

    Į užkepėlei skirtą indą dedame faršą, grybus, bulvių košę, pilame padažą, apibarstome svogūnų laiškais ir kepame apie 40min 180 laipsnių temperaturoje, likus 10min iki kepimo pabaigos, apibarstome sūriu!

    Skanaus!

    P.s.foto įdėta prieš kepimą!

Autorius: Ringutė

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių (košė)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 500 gramų kalakutų faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek prieskonių
  • 300 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reiks balto padažo 150 g.

    Pasiruošiam kalakutienos faršą: dedame kiaušinį, prieskonius. Pasidarome bulvių košę: bulvės, pienas, sviestas, druskytė, ciberžolės (dėl spalvos).

    Gaminame baltą padažą: 20gr sviesto, 20ml.aliejaus, 60gr.miltų, 50ml pieno, viska dedame į puodą ar keptuvę ir maišome iki pieno užvirimo, gale įdedame pvz. vegetos.

    Į užkepėlei skirtą indą dedame faršą, grybus, bulvių košę, pilame padažą, apibarstome svogūnų laiškais ir kepame apie 40min 180 laipsnių temperaturoje, likus 10min iki kepimo pabaigos, apibarstome sūriu!

    Skanaus!

    P.s.foto įdėta prieš kepimą!

Autorius: Ringutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų