Kalakuto krūtinėlę suplėšome į nedidelius gabaliukus. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir susmulkiname. Vynuoges perpjauname per pusę. Saliero gumbus sutarkuojame. Pomidorus supjaustome skiltelėmis ir viską sumaišome viename dubenyje. Sudedame pekano riešutus, paskaniname druska bei pipirais ir sumaišome su medumi, citrinų sultimis bei majonezu. Skanaus.
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 vienetas obuolių
1/3 stiklinės pekanų riešutų
4 pomidorų pastos
2 vienetai salierų (gumbai)
1 stiklinė vyniuogių (žaliosios)
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
350 gramų kalakutienos krūtinėlių (virta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakuto krūtinėlę suplėšome į nedidelius gabaliukus. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir susmulkiname. Vynuoges perpjauname per pusę. Saliero gumbus sutarkuojame. Pomidorus supjaustome skiltelėmis ir viską sumaišome viename dubenyje. Sudedame pekano riešutus, paskaniname druska bei pipirais ir sumaišome su medumi, citrinų sultimis bei majonezu. Skanaus.