Kalakutienos filė perpjauname pusiau, bet ne iki galo - padarome išklotinę. Pamušame, pabarstome prieskoniais. Išklojame špinatų lapais, ant lapų užberiame tarkuoto sūrio. Susukame į vyniotinį. Apvoliojame miltuose ir dedame į plaktą kiaušinį. Kepame iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje 10 minučių. Kepti ne lauke, bet labai skanūs!
Autorius: Gintarė
INGREDIENTAI:
1 sauja špinatų
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
50 gramų pieno
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių (paukštienos)
150 gramų kalakutienos krūtinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutienos filė perpjauname pusiau, bet ne iki galo - padarome išklotinę. Pamušame, pabarstome prieskoniais. Išklojame špinatų lapais, ant lapų užberiame tarkuoto sūrio. Susukame į vyniotinį. Apvoliojame miltuose ir dedame į plaktą kiaušinį. Kepame iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje 10 minučių. Kepti ne lauke, bet labai skanūs!