Kiaulieną susmulkinau kubeliais. Į majonezą įmaišau šviežiai spaustas citrinos sultis ir aliejų. Į majonezo masę sudėjau mėsos kubelius ir išmaišiau. Marinavau apie 14 valandų. Prieš kepant į mėsą įbėriau druskos ir išmaišiau. Mėsos kubelius suvėriau ir kepiau ant kaitrios ugnies.
Labai skanu, o šašlykus sūdyti tik prieš kepimą.
Autorius: Jurga
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (didelės)
150 mililitrų alyvuogių aliejaus
400 gramų majonezo
2 kilogramai kiaulės nugarinės (arba sprandinė)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną susmulkinau kubeliais. Į majonezą įmaišau šviežiai spaustas citrinos sultis ir aliejų. Į majonezo masę sudėjau mėsos kubelius ir išmaišiau. Marinavau apie 14 valandų. Prieš kepant į mėsą įbėriau druskos ir išmaišiau. Mėsos kubelius suvėriau ir kepiau ant kaitrios ugnies.