• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 180 gramų jogurto (riebus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1/3 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 220 gramų vaisių (smulkinti (mango, papajos, abrikosai ir pan.))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Ištepame kepimo skardą aliejumi arba sviestu.
    Dideliame dubenyje sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druską.
    Supilame su kokoso drožlėmis sumaišytą jogurtą, aliejų ir įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome, kad visi miltai būtų sudrėkinti.
    Įmaišome smulkintus vaisius ir tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą.
    Kepame nuo 35 iki 40 minučių arba tol, kol į pyrago vidurį įsmeigus pagaliuką ir jį ištraukus, jis lieka sausas.
    Iškeptą paliekame atvėsti ant grotelių maždaug 10 minučių.
    Pabarstome cukraus pudra.
    Skaniausias šiltas.
    Skanaus.

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 180 gramų jogurto (riebus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1/3 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 220 gramų vaisių (smulkinti (mango, papajos, abrikosai ir pan.))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Ištepame kepimo skardą aliejumi arba sviestu.
    Dideliame dubenyje sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druską.
    Supilame su kokoso drožlėmis sumaišytą jogurtą, aliejų ir įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome, kad visi miltai būtų sudrėkinti.
    Įmaišome smulkintus vaisius ir tešlą supilame į paruoštą kepimo skardą.
    Kepame nuo 35 iki 40 minučių arba tol, kol į pyrago vidurį įsmeigus pagaliuką ir jį ištraukus, jis lieka sausas.
    Iškeptą paliekame atvėsti ant grotelių maždaug 10 minučių.
    Pabarstome cukraus pudra.
    Skaniausias šiltas.
    Skanaus.

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų