Vištų blauzdeles nuplauname, nusausiname ir dideliame dubenyje sumaišome su jogurtu, druska, pipirais, vištienos prieskoniais ir paprikos milteliais. Taip paruoštą vištieną paliekame maždaug 3 h pasimarinuoti. Išsimarinavusias vištienos blauzdeles apvoliojame paeiliui krakmole, kiaušiniuose ir vėl krakmole. Apvoliotas blauzdeles verdame karštame aliejuje, kol jos gražiai apskrunda. Patiekiame šiltas. Galima kepti ir nevoliojant, bet gerai išmarinuotas blauzdeles, grilyje. Skanaus.
Autorius: Loreta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
5 valgomieji šaukštai krakmolo
šiek tiek paprikų (milteliai)
400 gramų vištienos blauzdelių
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė jogurto
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų blauzdeles nuplauname, nusausiname ir dideliame dubenyje sumaišome su jogurtu, druska, pipirais, vištienos prieskoniais ir paprikos milteliais. Taip paruoštą vištieną paliekame maždaug 3 h pasimarinuoti. Išsimarinavusias vištienos blauzdeles apvoliojame paeiliui krakmole, kiaušiniuose ir vėl krakmole. Apvoliotas blauzdeles verdame karštame aliejuje, kol jos gražiai apskrunda. Patiekiame šiltas. Galima kepti ir nevoliojant, bet gerai išmarinuotas blauzdeles, grilyje. Skanaus.