Agurkus supjaustyti gabaliukais ir užpilti aliejumi, pasūdyti, įberti pipirų, įspausti česnaką ir palaikyti uždengus kurį laiką. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su prieskoniais ir grietine. Jautieną iškepti ir, susukus į folgą, palaikyti 10 min. Supjaustyti gabaliukais. Grybus pakepinti aliejuje. Visus ingredientus sudėti į didelę lėkštę atskiromis krūvelėmis.
Autorius: Saulutė
INGREDIENTAI:
200 gramų agurkų
6 gramai česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
200 gramų pomidorų pastos
200 gramų jautienos
šiek tiek druskos
50 gramų aliejaus
150 gramų grietinės
200 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus supjaustyti gabaliukais ir užpilti aliejumi, pasūdyti, įberti pipirų, įspausti česnaką ir palaikyti uždengus kurį laiką. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su prieskoniais ir grietine. Jautieną iškepti ir, susukus į folgą, palaikyti 10 min. Supjaustyti gabaliukais. Grybus pakepinti aliejuje. Visus ingredientus sudėti į didelę lėkštę atskiromis krūvelėmis.