Bulves išvirti su lupenomis. Krapus susmulkinti. Agurką sutarkuoti su stambia tarka. Sumaišyti majonezą su jogurtu, sudėti agurkus kartu su jų sultimis, pasūdyti ir įberti pipirų. Viską gerai išmaišyti. Bulves nulupti (kas mėgsta, galima šviežias bulves palikti su lupenomis) ir supjaustyti stambiais gabaliukais. Į padažą supilti actą, išmaišyti ir užpilti ant bulvių.
Autorius: Kazytė
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
300 gramų bulvių (jaunos)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 sauja krapų
1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
50 mililitrų majonezo
200 mililitrų jogurto
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves išvirti su lupenomis. Krapus susmulkinti. Agurką sutarkuoti su stambia tarka. Sumaišyti majonezą su jogurtu, sudėti agurkus kartu su jų sultimis, pasūdyti ir įberti pipirų. Viską gerai išmaišyti. Bulves nulupti (kas mėgsta, galima šviežias bulves palikti su lupenomis) ir supjaustyti stambiais gabaliukais. Į padažą supilti actą, išmaišyti ir užpilti ant bulvių.