• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai kriaušių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 150 gramų vištienos kepenėlių
  • 400 gramų vištos filė
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 20 mililitrų aliejaus
  • 20 gramų sviesto
  • 150 gramų grietinės
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (malti)
  • 200 gramų kininių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supaustyti gabaliukais ir apkepti aliejuje.
    Kininį kopūstą suplėšyti dideliais lapais ir sudėti į lėkštę.
    Kriaušes supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant lėkštės kartu su vištiena.
    Vištienos kepenėles apkepti svieste (apie 2 min.).
    Keptas kepenėles kartu su skysčiu nuo kepimo, grietine, citrinos sultimis, garstyčiomis, druska ir pipirais sudėti į mikserį ir išplakti.
    Gautu padažu užpilti salotas.

Autorius: Rolanda

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai kriaušių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 150 gramų vištienos kepenėlių
  • 400 gramų vištos filė
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 20 mililitrų aliejaus
  • 20 gramų sviesto
  • 150 gramų grietinės
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų (malti)
  • 200 gramų kininių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supaustyti gabaliukais ir apkepti aliejuje.
    Kininį kopūstą suplėšyti dideliais lapais ir sudėti į lėkštę.
    Kriaušes supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant lėkštės kartu su vištiena.
    Vištienos kepenėles apkepti svieste (apie 2 min.).
    Keptas kepenėles kartu su skysčiu nuo kepimo, grietine, citrinos sultimis, garstyčiomis, druska ir pipirais sudėti į mikserį ir išplakti.
    Gautu padažu užpilti salotas.

Autorius: Rolanda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų