INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- 0.5 vieneto kopūstų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 2 valgomieji šaukštai pupelių (konservuotos)
- 1 vienetas salierų
- 2 valgomieji šaukštai žirnių (konservuoti)
- šiek tiek taukų (riebalų)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 6 stiklinės sultinio (mėsos)
- 150 gramų žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytos daržovės (be žiedinio kopūsto, žirnelių, pupelių) užpilamos sultiniu ir užvirinama. Vėliau sudedama likusios daržovės, pomidorų tyrė ir grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais. Vėl užvirinama. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, salierų lapelių.
REKLAMA