Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai ir sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris, viskas dar 5 min. patroškinamas ir nukeliama nuo ugnies. Skanaus.
Autorius: Vaiva
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų (skiltelė)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 stiklinė morkų (pjaustyta kubeliais)
2 vienetai pomidorų pastos
0.5 stiklinės pupelių
4 valgomieji šaukštai ryžių
0.5 stiklinės salierų (pjaustyti)
0.5 stiklinės svogūnų (pjaustyti)
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
0.5 stiklinės konservuotų žirnelių
1 valgomasis šaukštas pieno (tarkuotas)
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
5 stiklinės sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai ir sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris, viskas dar 5 min. patroškinamas ir nukeliama nuo ugnies. Skanaus.