• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vegeta iš žalių daržovių. Laikyti šaldytuve, o ne šaldiklyje. Tinka dėti į sriubas, salotas, mėsos ir žuvies patiekalus, į padažus taip pat galima užsidėti ant duonos sviesto ir užsidėti vegetos!

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo morkų
  • 1.5 kilogramo pomidorų pastos
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 400 gramų druskos
  • 200 gramų paprikų
  • 50 gramų krapų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai
  • 0.5 arbatinio šaukštelio malti lauro lapai
  • 1 žiupsnelis bazilikų
  • 1 žiupsnelis mairūnų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti per burokinę trintuvę.
  2. Visas daržoves (ir morkas) sumalti mėsmale, tada sudėti sudėti prieskonius, viską išmaišyti.
  3. Sudėti į stiklainiukus, užsukti paprastais dangteliais.

Autorius: Irena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų