Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais. Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves. Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min. Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.
Autorius: VaidaP
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek porų (arba svogūnai)
150 gramų kiaulės faršo
šiek tiek parmezano sūrio
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais. Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves. Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min. Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.