Nedideliais kubeliais supjaustome virtos kalakutienos filė, bei moliūgą ir morkas, pasūdome. Viską pakepame aliejuje, pabaigoje sudedame susmulkintas petražoles ir grietinę bei nukeliame keptuvę, kad atauštų. Kol aušta, išskobiame obuolius. Paruoštą įdarą sudedame į obuolius. Pašauname į įkaitintą (200 laipsnių) orkaitę, kepame maždaug 30 min.
Skanaus!
Autorius: Gintarė
INGREDIENTAI:
2 vienetai moliūgų (riekelės)
2 vienetai morkų
10 vienetų obuolių
šiek tiek petražolių
50 gramų alyvuogių aliejaus
5 valgomieji šaukštai grietinėlės
šiek tiek druskos
200 gramų kalakutienos krūtinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedideliais kubeliais supjaustome virtos kalakutienos filė, bei moliūgą ir morkas, pasūdome. Viską pakepame aliejuje, pabaigoje sudedame susmulkintas petražoles ir grietinę bei nukeliame keptuvę, kad atauštų. Kol aušta, išskobiame obuolius. Paruoštą įdarą sudedame į obuolius. Pašauname į įkaitintą (200 laipsnių) orkaitę, kepame maždaug 30 min.