INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų
- 1 vienetas bulvių (virta)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salotų (lapeliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai žirnių (konservuoti)
- 100 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
- 1 vienetas kiaušinių (virtas)
- 1 stiklinė majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkų luobelė nulupama rantytu peiliu taip, kad liktų žali ruožai ir agurkas supjaustomas skersai į 3—4 dalis. Išimamos sėklos ir pasūdoma.
Įdarui visos daržovės ir kumpis supjaustomi kubiukais ir sumaišomi su majonezu. Agurkai pridedami įdaro, sudedami į lėkštę ant salotų lapų ir užpilami likusiu majonezu.
REKLAMA