REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3 - 4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą. - Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir susukti vyniotinį.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja. - Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Skanaus.
REKLAMA