• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas cukraus
  • 300 mililitrų vandens
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 1 kilogramas gudobelių (uogos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Uogas surūšiuoti, išmesti pažeistas uogas, lapus ir vaiskočius, nuplauti, išdžiovinti ir sudėti į emaliuotą puodą.
    Užpilti karštu sirupu (1 kg vaisių 1 kg cukraus ir 0,3 litro vandens) ir palaikyti 10 valandų.
    Išvirti per vieną kartą įdėjus citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus atitinkamai 1,5 ir 0,05 g vienam kg gudobelės vaisių.
    Uogienę sudėti į sterilizuotus stiklainius, uždaryti ir ataušinti.

Autorius: Vilma

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas cukraus
  • 300 mililitrų vandens
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 1 kilogramas gudobelių (uogos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Uogas surūšiuoti, išmesti pažeistas uogas, lapus ir vaiskočius, nuplauti, išdžiovinti ir sudėti į emaliuotą puodą.
    Užpilti karštu sirupu (1 kg vaisių 1 kg cukraus ir 0,3 litro vandens) ir palaikyti 10 valandų.
    Išvirti per vieną kartą įdėjus citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus atitinkamai 1,5 ir 0,05 g vienam kg gudobelės vaisių.
    Uogienę sudėti į sterilizuotus stiklainius, uždaryti ir ataušinti.

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų