INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 3 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1.5 litro grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus ir svogūnus sumalame. Lašinius supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į sumaltus grybus. Paskui įberiame pipirų, įmušame kiaušinius, pagardiname druska. Gautą mišinį gerai sumaišome. Į keptuvę sudedame sviestą, mišinį ir, vis pamaišant, apkepiname. Paskui masę sukrečiame į sviestu išteptą dubenį, šaukštu gerai suspaudžiame ir padedame atšalti. Atšalęs slėgtainis išverčiamas ant lenteles.
REKLAMA