Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos. Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako. Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes. Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.
Autorius: Gitana
INGREDIENTAI:
2 česnakų
200 gramų pupelių (virtos ar konservuotos)
1 vienetas svogūnų (dideli)
1 valgomasis šaukštas majonezo
450 gramų pievagrybių (švieži ar konservuoti)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos. Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako. Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes. Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.