REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskuskite, gerai nuplaukite ir skustuku išskobkite skylutes. Padarykite jas pakankamai dideles, kad galėtumėte įdėti į jas įdaro, tačiau nepersistenkite ir nepadarykite jas pernelyg dideles.
- Į dubenį sudėkite sukapotus svogūnus, supjaustytus grybus, mėsos faršą ir suberkite druską bei pipirus. Smulkiais gabaliukais supjaustykite šaldą sviestą ir taip pat sudėkite į dubenį. Viską gerai sumaišykite.
- Bulves prikimškite įdaru ir, užpylę trupučiu vandens, troškinkite puode apie 30 minučių, kol bulvės išvirs. Jei norite, galite troškinti su įvairiomis daržovėmis ir patiekti kartu su jomis.
Skanaus.
REKLAMA