• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų griežčių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 300 gramų mesos (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų