INGREDIENTAI:
- 600 gramų griežčių
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- 0.5 stiklinės pieno (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 stiklinė grietinės
- 300 gramų mesos (virta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
REKLAMA