kopūstą supjaustyti juostelėmis, morkas sutarkuoti, išspausti česnaką. Vandenį, cukrų, acta, aliejų ir druską supilti į puodą ir užvirinti. Kopūstą, česnaką ir morkas įdėti į plasmasinį indą, gerai išmaišyti, užpilti karštu marinatu. Iš viršaus prispausti lėkštute, kad pasirogytų sultys. Galima valgyti jau po 3-4 valandų. Skanaus.
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 vienetas česnakų
1 vienetas kopūstų
5 vienetai morkų
1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus
1 stiklinė acto (9 proc.)
1 litras vandens
2.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
kopūstą supjaustyti juostelėmis, morkas sutarkuoti, išspausti česnaką. Vandenį, cukrų, acta, aliejų ir druską supilti į puodą ir užvirinti. Kopūstą, česnaką ir morkas įdėti į plasmasinį indą, gerai išmaišyti, užpilti karštu marinatu. Iš viršaus prispausti lėkštute, kad pasirogytų sultys. Galima valgyti jau po 3-4 valandų. Skanaus.