• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 vienetas česnakų
  • 1 vienetas kopūstų
  • 5 vienetai morkų
  • 1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus
  • 1 stiklinė acto (9 proc.)
  • 1 litras vandens
  • 2.5 valgomojo šaukšto druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. kopūstą supjaustyti juostelėmis, morkas sutarkuoti, išspausti česnaką. Vandenį, cukrų, acta, aliejų ir druską supilti į puodą ir užvirinti. Kopūstą, česnaką ir morkas įdėti į plasmasinį indą, gerai išmaišyti, užpilti karštu marinatu. Iš viršaus prispausti lėkštute, kad pasirogytų sultys. Galima valgyti jau po 3-4 valandų. Skanaus.

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 vienetas česnakų
  • 1 vienetas kopūstų
  • 5 vienetai morkų
  • 1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus
  • 1 stiklinė acto (9 proc.)
  • 1 litras vandens
  • 2.5 valgomojo šaukšto druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. kopūstą supjaustyti juostelėmis, morkas sutarkuoti, išspausti česnaką. Vandenį, cukrų, acta, aliejų ir druską supilti į puodą ir užvirinti. Kopūstą, česnaką ir morkas įdėti į plasmasinį indą, gerai išmaišyti, užpilti karštu marinatu. Iš viršaus prispausti lėkštute, kad pasirogytų sultys. Galima valgyti jau po 3-4 valandų. Skanaus.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų