Bulves ir kiaušinius išvirti. Nulupti ir supjaustyti kubeliais. Petražoles susmulkinti, naudoti nemažą kuokštelį. Sudėti viską į indą, pabarstyti druska, pipirais, užpilti alyvuogių aliejaus ir apšlakstyti citrinų sultimis. Nepagailėti nei aliejaus, nei citrinų sulčių. Viską išmaišyti. Paragauti, jei trūksta rūgštelės, dar apšlakstyti citrinos sultimis arba užpilti truputėlį vyno acto. Labai skanios ir gaivios salotos. Skanaus!
Autorius: Agne
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves ir kiaušinius išvirti. Nulupti ir supjaustyti kubeliais. Petražoles susmulkinti, naudoti nemažą kuokštelį. Sudėti viską į indą, pabarstyti druska, pipirais, užpilti alyvuogių aliejaus ir apšlakstyti citrinų sultimis. Nepagailėti nei aliejaus, nei citrinų sulčių. Viską išmaišyti. Paragauti, jei trūksta rūgštelės, dar apšlakstyti citrinos sultimis arba užpilti truputėlį vyno acto. Labai skanios ir gaivios salotos. Skanaus!