Jei šv. špinatai, reikia puode apvirt. Be vandens, truputį aliejuje, jei šaldyti - nereikia. Jie sudedam į didelį dubenį, sukraunam viską kas surašyta recepte, išmaišom, tiesa, sūrį supjaustom kubeliais. Imam kepimui indą, ištepam su trupučiu sviesto, dedam pirmą tešlos lapą. Sudedam įdarą, užmetam antrą. Gražiai apspaudinėjam, supjaustom gabaliukais, aptepam kiaušinio tryniu. Ir šaunam į orkaitę. 190. apie 35 min. Skanaus visiems.
Autorius: jurate
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 sauja krapų (pjaustyti)
2 vienetai porų (pjaustyti)
2 vienetai svogūnų (nedideli, supjaustyti)
1 kilogramas špinatų
2 vienetai kiaušinių
300 gramų feta sūrio
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
2 vienetai tešlos (sliuoksniuota, lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei šv. špinatai, reikia puode apvirt. Be vandens, truputį aliejuje, jei šaldyti - nereikia. Jie sudedam į didelį dubenį, sukraunam viską kas surašyta recepte, išmaišom, tiesa, sūrį supjaustom kubeliais. Imam kepimui indą, ištepam su trupučiu sviesto, dedam pirmą tešlos lapą. Sudedam įdarą, užmetam antrą. Gražiai apspaudinėjam, supjaustom gabaliukais, aptepam kiaušinio tryniu. Ir šaunam į orkaitę. 190. apie 35 min. Skanaus visiems.