INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 vienetas svogūnų (raudonas)
- šiek tiek acto (balzaminis)
- 1 litras pomidorų sulčių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sumalti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Autorius: Šarūnas dromdrom.com