Pirmiausia kepimo formą išklojau kepimo popieriumi. Viename dubenyje sumaišiau 2 kiaušinius, 2 šaukštus margarino, 2 šaukštus cukraus ir su kepimo milteliais sumaišytus 200 g miltų. Pudingo miltelius išmaišiau su pienu ir maišant paviriau, kol gavosi vientisa masė. 150 g margarino sutryniau su 250 g miltų ir 150 g cukraus, kol gavosi trupiniai. Paeiliui į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą sudėjau tešlą, pudingą ir ant viršaus subėriau sviesto, miltų bei cukraus trupinius. Kepiau apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Labai skanus ir, kas svarbiausia, paprastas pyragas! Skanaus!
Autorius: Dangyra
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus (+ 4 šaukštai)
150 gramų margarino (+ 2 šaukštai)
2 vienetai kiaušinių
450 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 vienetas pudingo (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia kepimo formą išklojau kepimo popieriumi. Viename dubenyje sumaišiau 2 kiaušinius, 2 šaukštus margarino, 2 šaukštus cukraus ir su kepimo milteliais sumaišytus 200 g miltų. Pudingo miltelius išmaišiau su pienu ir maišant paviriau, kol gavosi vientisa masė. 150 g margarino sutryniau su 250 g miltų ir 150 g cukraus, kol gavosi trupiniai. Paeiliui į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą sudėjau tešlą, pudingą ir ant viršaus subėriau sviesto, miltų bei cukraus trupinius. Kepiau apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Labai skanus ir, kas svarbiausia, paprastas pyragas! Skanaus!