• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 2 vienetai obuolių
  • šiek tiek vyniuogių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 320 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilame cukrų, įmušame kiaušinius viską gerai išplakame. Persijojame miltus sumaišytus su kepimo milteliais tiesiai į plakinį, įpilame aliejų ir grietinę. Viską gerai išplakame. Turi gautis tiršta, vientisa masė.
    Sudedame supjaustytus obuolius nestambiais gabalėliais, razinas. Galime pagal skonį įpilti kvapų, cinamono ar kakavos. Išmaišome.
    Gautą masę supilame į skardą arba kepimo formą išteptą sviestu ir apibarstome džiūvėsėliais (nebūtinai). Viršų apdėliojame vynuogių supjaustytomis puselėmis.
    Viską įdedame į įkaitintą orkaitę. Kepti apie valandą, kol viršus gražiai apskrus.

Autorius: Evelina

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 2 vienetai obuolių
  • šiek tiek vyniuogių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 320 gramų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilame cukrų, įmušame kiaušinius viską gerai išplakame. Persijojame miltus sumaišytus su kepimo milteliais tiesiai į plakinį, įpilame aliejų ir grietinę. Viską gerai išplakame. Turi gautis tiršta, vientisa masė.
    Sudedame supjaustytus obuolius nestambiais gabalėliais, razinas. Galime pagal skonį įpilti kvapų, cinamono ar kakavos. Išmaišome.
    Gautą masę supilame į skardą arba kepimo formą išteptą sviestu ir apibarstome džiūvėsėliais (nebūtinai). Viršų apdėliojame vynuogių supjaustytomis puselėmis.
    Viską įdedame į įkaitintą orkaitę. Kepti apie valandą, kol viršus gražiai apskrus.

Autorius: Evelina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų