REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius (gali būti ir "Gaidelis", bet su "Selgą" daug skaniau) sutrupinti, sumalti ar sutrinti ir užpilti išlydytų sviestu. Viską gerai išmaišyti ir iškloti kepimo formą (dugną ištiesti kepimo popieriumi), gerai prispaudžiant, kad neliktų tarpelių.
- Kreminę varškę išmaišyti su cukrumi (galima ir paprastą varškę naudoti, ją sutrynus smulkintuvu).
- Želatiną išbrinkinti, ištirpinti karšto vandens vonelėje ir palaipsniui ,maišant, supilti į varškės masę. Paruoštą masę supilti ant sausainių ir formą padėti į šaldytuvą 3 - 4 val. kad sustingtų varškės masė.
- Kai masė sustingus, galime pasiruošti želė (žr. nurodymus ant pakuotės). Ant viršaus pabarstyti uogų ir kai želė šiek tiek pravės, užpilti ant torto. Padėti į šaldytuvą ir palaukti kol sustings.
Skanaus!
REKLAMA