• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 100 gramų persikų (ar abrikosai, džiovinti)
  • 0.5 litro jogurto (tirštas)
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės:
    Biskvito plokštės, 3 vnt
    Plaktos grietinėlės bei konservuotų vyšnių papuošimui

    Stiklinėje vandens ištirpinkite apie 3 šaukštus cukraus ir porą žiupsnelių citrinos rūgštelės. Gautu tirpalu šaukštu aplaistykite biskvito plokštes (neperliekite, nes per drėgnas pyragas irs ir gražiai nesipjaustys). Džiovintus vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, po to susmulkinkite, bananus supjaustykite riekelėmis. Aptepkite biskvitus jogurtu, berkite vaisius, biskvito plokštes dėkite vieną ant kitos. Viršutinę plokštę apliekite šokoladu. Šokoladui pagaminti išlydykite sviestą, kakavą ir cukrų, išmaišykite šiek tiek užpylę verdančio vandens. Tada supilkite į išlydytą sviestą ir pamaišykite. Liekite dar karštą šokoladą ant viršutinio biskvito. Kai pravės, papuoškite konservuotomis vyšniomis ir plakta grietinėle.

Autorius: Aiste

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 100 gramų persikų (ar abrikosai, džiovinti)
  • 0.5 litro jogurto (tirštas)
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės:
    Biskvito plokštės, 3 vnt
    Plaktos grietinėlės bei konservuotų vyšnių papuošimui

    Stiklinėje vandens ištirpinkite apie 3 šaukštus cukraus ir porą žiupsnelių citrinos rūgštelės. Gautu tirpalu šaukštu aplaistykite biskvito plokštes (neperliekite, nes per drėgnas pyragas irs ir gražiai nesipjaustys). Džiovintus vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, po to susmulkinkite, bananus supjaustykite riekelėmis. Aptepkite biskvitus jogurtu, berkite vaisius, biskvito plokštes dėkite vieną ant kitos. Viršutinę plokštę apliekite šokoladu. Šokoladui pagaminti išlydykite sviestą, kakavą ir cukrų, išmaišykite šiek tiek užpylę verdančio vandens. Tada supilkite į išlydytą sviestą ir pamaišykite. Liekite dar karštą šokoladą ant viršutinio biskvito. Kai pravės, papuoškite konservuotomis vyšniomis ir plakta grietinėle.

Autorius: Aiste

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų