Pavasaris pradžiugino šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais. Salotos greitai pagaminamos, skanios ir vienos, tinka ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Dalį pekino kopūsto, pomidoro, svogūno laiškų ir 1 ridikėlį reikėtų pasilikti papuošimui.Jei nenaudojate majonezo, galima valgyti ir be jo.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 3 lapai pekino kopūstų
- 5 vienetai ridikėlių
- 1 vienetas pomidorų pastos (nedidelis)
- 3 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 1 žiupsnelis himalajų druskos
- šiek tiek pipirai
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus ingredientus susmulkinti, įberti druskos, pipirų, pagardinti majonezu, išmaišyti.
- Sudėjus į salotinę apiberti smulkintais svogūnų laiškais, papuošti išpjaustytu ridikėliu.
REKLAMA