Šis užkandis puikiai tinka pire mėsos patiekalų, balto vyno taurės, draugų rate.
Supjaustome fetą kubeliais, agurką supjaustome su skutuku, o pomidoą skiltelėmis, padruskiname ir papiriname darzoves. Užpilame šaukštelį alyvuogių aliejaus, kad nesudžiūtų daržovės. Imame fetos gabaliuką ir vyniojame į agurkėlį, persmeigiame smeigtuku ir dedame pomidoro ar alyvuogės skiltelę.
Skanaus!!
Autorius: Elinda
INGREDIENTAI:
šiek tiek agurkų
šiek tiek alyvuogių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek pomidorų pastos
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek feta sūrio
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šis užkandis puikiai tinka pire mėsos patiekalų, balto vyno taurės, draugų rate.
Supjaustome fetą kubeliais, agurką supjaustome su skutuku, o pomidoą skiltelėmis, padruskiname ir papiriname darzoves. Užpilame šaukštelį alyvuogių aliejaus, kad nesudžiūtų daržovės. Imame fetos gabaliuką ir vyniojame į agurkėlį, persmeigiame smeigtuku ir dedame pomidoro ar alyvuogės skiltelę.