Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną). Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies. Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno. Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio. Viskas patroškinama apie 15 min. Skanaus.
Autorius: Jonas
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
350 gramų morkų
2 vienetai svogūnų
0.5 stiklinės pieno
40 gramų pomidorų padažo
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
1 vienetas fazanų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustytas fazanas kartu su supjaustytais svogūnais apkepinamas riebaluose (svogūnai suberiami baigiant apkepti fazaną). Vėliau mėsa su svogūnais dedama į troškintuvą, užpilama vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies. Bulvės ir morkos išverdamos atskirai truputyje pieno. Išvirusios sudedamos į mėsą, įpilama pomidorų padažo, įberiama krapų, prieskonių ir tarkuoto sūrio. Viskas patroškinama apie 15 min. Skanaus.