Įdarui į mėsą sudėti susmulkintus svogūnus, sutarkuotą morką, piene išmirkytą bei nuspaustą pyragą, užbarstyti mairūnų, druskos ir išminkyti. Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves ir supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20–25 minutes. Valgyti su agurkais arba salotomis. Skanaus.
Autorius: Tutsi
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių (6 – 8)
šiek tiek mairūnų
50 gramų margarino
1 vienetas morkų
2 vienetai svogūnų
2 vienetai batono (riekės)
šiek tiek druskos
300 gramų mesos (faršas)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui į mėsą sudėti susmulkintus svogūnus, sutarkuotą morką, piene išmirkytą bei nuspaustą pyragą, užbarstyti mairūnų, druskos ir išminkyti. Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves ir supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20–25 minutes. Valgyti su agurkais arba salotomis. Skanaus.