Nuo šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir paliekant tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba gerai užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje apie 30 min. Po to aptepame aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius) ir dar pakepame 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir pakepti dar 5 min. Skanaus.
Nuo šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir paliekant tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba gerai užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje apie 30 min. Po to aptepame aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius) ir dar pakepame 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir pakepti dar 5 min. Skanaus.