INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (sultys)
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų (nedidelė)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas ridikėlių (nedidelis)
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 arbatinio šaukštelio kvietinių miltų
- 500 gramų ešerių
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
- šiek tiek sultinio (žuvų)
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarytą ešerį virkite su prieskoninėmis daržovėmis, pagardinkite druska ir prieskoniais. Ridiką nulupkite ir supjaustykite storais šiaudeliais, pavirkite vandenyje ir 5 minutes pakaitinkite su sviestu. Į grietinę įplakite miltus, praskiestus žuvų sultiniu ir pavirkite 10 min. Gautu padažu užpilkite išvirusią žuvį, patiekite su svieste pakepintai ridiko šiaudeliais.
REKLAMA