• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (sultys)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų (nedidelė)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas ridikėlių (nedidelis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvietinių miltų
  • 500 gramų ešerių
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • šiek tiek sultinio (žuvų)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdarytą ešerį virkite su prieskoninėmis daržovėmis, pagardinkite druska ir prieskoniais. Ridiką nulupkite ir supjaustykite storais šiaudeliais, pavirkite vandenyje ir 5 minutes pakaitinkite su sviestu. Į grietinę įplakite miltus, praskiestus žuvų sultiniu ir pavirkite 10 min. Gautu padažu užpilkite išvirusią žuvį, patiekite su svieste pakepintai ridiko šiaudeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų