INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 0.5 vieneto svogūnų (raudonieji)
- 100 gramų anakardžio riešutų
- 1 vienetas žiedinių kopūstų (maži)
- 5 vienetai ridikėlių
- 1 vienetas kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinį kopūstą apverdame 2 minutes sūdytame vandenyje ir supjaustome smulkiais žiedynėliais. Kinines salotas suplėšome, ridikėlius supjaustome, morką sutarkuojame ir apkepiname su anakardžių riešutais bei žiupsneliu cukraus. Raudonąjį svogūną susmulkiname. Viską sumaišome, išspaudžiame česnako skiltelę, pašlakstome citrinos sultimis bei aliejumi ar majonezu. Papuoškite svogūnų laiškais. Skanaus!
Pastaba: norint saldaus šių salotų varianto, reikėtų kalafiorus sumaišyti su razinomis, apkeptais riešutukais su morkomis bei majonezu.
Autorius: elinda
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 0.5 vieneto svogūnų (raudonieji)
- 100 gramų anakardžio riešutų
- 1 vienetas žiedinių kopūstų (maži)
- 5 vienetai ridikėlių
- 1 vienetas kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinį kopūstą apverdame 2 minutes sūdytame vandenyje ir supjaustome smulkiais žiedynėliais. Kinines salotas suplėšome, ridikėlius supjaustome, morką sutarkuojame ir apkepiname su anakardžių riešutais bei žiupsneliu cukraus. Raudonąjį svogūną susmulkiname. Viską sumaišome, išspaudžiame česnako skiltelę, pašlakstome citrinos sultimis bei aliejumi ar majonezu. Papuoškite svogūnų laiškais. Skanaus!
Pastaba: norint saldaus šių salotų varianto, reikėtų kalafiorus sumaišyti su razinomis, apkeptais riešutukais su morkomis bei majonezu.
Autorius: elinda
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI