Sumaišykite margariną 1,5 stiklinės miltų, avižinius dribsnius ir baltą cukrų. Gauta mase išklokite kepimo skardos apačią. Išplakite kiaušinius su ruduoju cukrumi bei vanile ir įmaišykite smulkintus obuolius bei riešutus. Įmaišykite 1 stiklinę miltų, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Gautą tešlą supilkite į tą pačią kepimo skardą. Kepkite apie 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje, kol obuoliai taps aukso spalvos. Skanaus.
Autorius: Aira
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
4 valgomieji šaukštai cukraus (baltasis)
2 stiklinės cukraus (rudasis)
0.5 stiklinės lazdyno reišutų (smulkinti)
1 stiklinė margarino
0.5 arbatinio šaukštelio muskato
4 stiklinės obuolių (nulupti, susmulkinti)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės
4 vienetai kiaušinių
2.5 stiklinės kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite margariną 1,5 stiklinės miltų, avižinius dribsnius ir baltą cukrų. Gauta mase išklokite kepimo skardos apačią. Išplakite kiaušinius su ruduoju cukrumi bei vanile ir įmaišykite smulkintus obuolius bei riešutus. Įmaišykite 1 stiklinę miltų, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Gautą tešlą supilkite į tą pačią kepimo skardą. Kepkite apie 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje, kol obuoliai taps aukso spalvos. Skanaus.