1. Viską sudėk į dubenį ir sumaišyk šaukštu arba tiesiog pirštais. 2. Iš avižinių dribsnių tešlos padaryk mažus rutuliukus. Ant sviestinio popieriaus paberk kokoso miltelių. Juose pavoliok kiekvieną rutuliuką. 3.Padarytuosius rutuliukus sudėk ant kito sviestinio popieriaus lakšto. Kai jie truputį apdžius, gali susidėti juos į skardinę dėžutę ir taip išlaikyti ilgesnį laiką.
Skanaus, greita ir mažai išlaidų.
Patarimas: rutuliukus gali pavolioti spalvotuose žirneliuose.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
75 gramai cukraus pudros
2 valgomieji šaukštai kakavos
1 valgomasis šaukštas vandens (šaltas)
100 gramų sviesto
35 gramai kokosų (drožlės)
100 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ruošimo laikas: 10min.
1. Viską sudėk į dubenį ir sumaišyk šaukštu arba tiesiog pirštais. 2. Iš avižinių dribsnių tešlos padaryk mažus rutuliukus. Ant sviestinio popieriaus paberk kokoso miltelių. Juose pavoliok kiekvieną rutuliuką. 3.Padarytuosius rutuliukus sudėk ant kito sviestinio popieriaus lakšto. Kai jie truputį apdžius, gali susidėti juos į skardinę dėžutę ir taip išlaikyti ilgesnį laiką.
Skanaus, greita ir mažai išlaidų.
Patarimas: rutuliukus gali pavolioti spalvotuose žirneliuose.