Iš miltų, kiaušinio, pieno, aliejaus, mielių, cukraus be šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir pakildiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame po dešrelę ir gerai užspaudome kraštus kaip parodyta nuotraukoje. Keliose vietose įpjauname dešrelę , bet tik ne iki galo, tiksliau paliekame ne iki galo įpjautą tešlą. Dedame į kepimo skardą ir gražiai išlankstome į priešingas puses, patepame padažu, pabarstome sūriu ir kapotais krapais. Kepame apie 20-30 min. 150 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
šiek tiek krapų (smulkinti)
1 vienetas kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
šiek tiek dešrelių (pieniškos)
250 mililitrų pieno (šiltas)
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, pieno, aliejaus, mielių, cukraus be šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir pakildiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame po dešrelę ir gerai užspaudome kraštus kaip parodyta nuotraukoje. Keliose vietose įpjauname dešrelę , bet tik ne iki galo, tiksliau paliekame ne iki galo įpjautą tešlą. Dedame į kepimo skardą ir gražiai išlankstome į priešingas puses, patepame padažu, pabarstome sūriu ir kapotais krapais. Kepame apie 20-30 min. 150 laipsnių temperatūroje. Skanaus.