SRIUBAI: Žiedinių ir gūžinių kopūstų, saliero, bulvių, morkų, pertažolių, krapų. (Naudokite savo mėgstamas daržoves), 2 šaukštai ryžių.
GAMINIMAS: Į faršą sudėti išmirkytą ir nuspaustą batoną, spirgintą svogūną, maltų pipirų, druskos, grietinės, sviestą, kiaušinį ir išmaišyti. Iš masės daryti apvalius kukulius ir dėti į verdantį pasūdytą vandenį. (Kas nebijo jokių E, gali įdėti sultinio kubelį)
Kartu sudėti ir ryžius.
Paruošti daržovės: nuplauti, supjaustyti kubeliais, kopūstus kvadratėliais, žiedinius išskirstyti žiedeliais, kai baigs virti kukuliai sudėti daržoves ir viską trumpai pavirinti. Sriubą galima balinti rūgščia grietine.
Tai yra sriuba ir antras patiekalas kartu.
Autorius: Ramlyte
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
300 gramų kiaulės faršo
0.5 vieneto kiaušinių
0.5 vieneto batono (riekės)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
SRIUBAI: Žiedinių ir gūžinių kopūstų, saliero, bulvių, morkų, pertažolių, krapų. (Naudokite savo mėgstamas daržoves), 2 šaukštai ryžių.
GAMINIMAS: Į faršą sudėti išmirkytą ir nuspaustą batoną, spirgintą svogūną, maltų pipirų, druskos, grietinės, sviestą, kiaušinį ir išmaišyti. Iš masės daryti apvalius kukulius ir dėti į verdantį pasūdytą vandenį. (Kas nebijo jokių E, gali įdėti sultinio kubelį)
Kartu sudėti ir ryžius.
Paruošti daržovės: nuplauti, supjaustyti kubeliais, kopūstus kvadratėliais, žiedinius išskirstyti žiedeliais, kai baigs virti kukuliai sudėti daržoves ir viską trumpai pavirinti. Sriubą galima balinti rūgščia grietine.