INGREDIENTAI:
- 5 vienetai apelsinų
- 300 gramų cukraus
- 1 vienetas česnakų
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo sirupo
- 500 gramų morkų
- 500 gramų paprikų
- 500 gramų pomidorų pastos
- 500 gramų svogūnų
- 0.5 litro pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką nuvalyti ir pakepti su aliejum. Cukiniją, morkas, svogūnus susmulkinti kubeliais, užpilti aliejaus ir troškinti 20 min. Sudėti paprikų juosteles, nuluptus pomidorus ir apelsinus. Patroškinti 5 min, supilti pomidorų padažą, berti cukrų, druską, citrinos rūgštį ir pilti šlakelyje vandens tirpytą krakmolą. Išmaišyti, troškinti dar 5 min, sudėti keptą česnaką, sumaišyti. Dėti į stiklainius, užsukti.
Autorius: Virginija
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai apelsinų
- 300 gramų cukraus
- 1 vienetas česnakų
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo sirupo
- 500 gramų morkų
- 500 gramų paprikų
- 500 gramų pomidorų pastos
- 500 gramų svogūnų
- 0.5 litro pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką nuvalyti ir pakepti su aliejum. Cukiniją, morkas, svogūnus susmulkinti kubeliais, užpilti aliejaus ir troškinti 20 min. Sudėti paprikų juosteles, nuluptus pomidorus ir apelsinus. Patroškinti 5 min, supilti pomidorų padažą, berti cukrų, druską, citrinos rūgštį ir pilti šlakelyje vandens tirpytą krakmolą. Išmaišyti, troškinti dar 5 min, sudėti keptą česnaką, sumaišyti. Dėti į stiklainius, užsukti.
Autorius: Virginija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI