• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai labai lengvai ir gana greitai pagaminamas patiekalas tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Lombardijos paprikos suteikia šiokio tokio aštrumo, o kečupas rūgštumo.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 350 gramų vištienos krūtinėlė
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų marinuotų pievagrybių
  • 80 gramų kietojo sūrio
  • 2 vienetai paprikų (Lombardijos marinuotos)
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo
  • 1 pundelis petražolių
  • 1 žiupsnelis provanso žolelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę padalinti pusiau. Pabarstyti žolelėmis, pipirais bei druska ir palikti pasimarinuoti apie pusvalandį.
  2. Nuvarvinti pievagrybius ir paprikas. Sutarkuoti sūrį. Susmulkinti česnaką ir petražolių lapelius. Pomidorą supjaustyti mažais kubeliais, paprikas - žiedeliais, pievagrybius - gabaliukais.
  3. Patepti kepsnius kečupu, dėti pievagrybius, pomidorus, paprikas, česnakus ir pabarstyti sūriu bei petražolėmis. Šauti į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 - 20 min.
  4. Patiekti su virtais grikiais arba salotomis. Apibarstyti smulkintomis petražolėmis.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų