INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų
- 1 valgomasis šaukštas krienų (stambiai tarkuoti)
- šiek tiek petražolių
- 400 gramų lašišų (virta filė)
- 120 gramų silkių (marinuota)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtą lašišos filė pertrinti, pridėti sviestą, grietinėlę ir išmaišyti.
Silkę smulkiai supjaustyti, permaišyti su lašiša ir actu.
Agurkus nuplauti, jei kieta ir karti odelė - nulupti. Perpjauti išilgai per pusę, išskobti sėklas bei dalį minkštimo.
Sudėti agurkų lovelius į lėkštę, pridėti įdaro, pabarstyti stambiai tarkuotais krienais ir smulkintomis petražolėmis.
REKLAMA