INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai aguonų
- 1 vienetas citrinų (žievelė)
- 150 gramų cukraus
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (esencija)
- 3 vienetai kiaušinių (dideli)
- 150 gramų kvietinių miltų
- 45 mililitrai pieno
- 180 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukame su cukrumi, įdedame citrinos žievelę ir kvapus. Be perstojo plakant po vieną įmušame kiaušinius.
Išplakame, tada supilame pieną, aguonas ir miltus [miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti]. Viską gerai išmaišome.
Kepame 170° C orkaitėje apie 15 min.
Autorius: Jolanta M.
REKLAMA