• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 300 mililitrų pieno
  • 100 gramų sviesto
  • 25 gramai mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    5 šaukštų cinamono
    1/2 stiklinės medaus
    1 obuolio

    Iš tešlai skirtų produktų paruošiame du kartus kildintą mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 - 7 mm storio tešlos lakštą. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukam į volelį. Aštriu peiliu supjaustome trikampiais gabalėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepam medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Labai skanu dar šiltos bandelės su pienu.

Autorius: Saulė

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 600 gramų kvietinių miltų
  • 300 mililitrų pieno
  • 100 gramų sviesto
  • 25 gramai mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    5 šaukštų cinamono
    1/2 stiklinės medaus
    1 obuolio

    Iš tešlai skirtų produktų paruošiame du kartus kildintą mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 - 7 mm storio tešlos lakštą. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukam į volelį. Aštriu peiliu supjaustome trikampiais gabalėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepam medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Labai skanu dar šiltos bandelės su pienu.

Autorius: Saulė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų