Iš tešlai skirtų produktų paruošiame du kartus kildintą mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 - 7 mm storio tešlos lakštą. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukam į volelį. Aštriu peiliu supjaustome trikampiais gabalėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepam medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Labai skanu dar šiltos bandelės su pienu.
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame du kartus kildintą mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 - 7 mm storio tešlos lakštą. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukam į volelį. Aštriu peiliu supjaustome trikampiais gabalėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepam medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Labai skanu dar šiltos bandelės su pienu.