INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 175 gramai kvietinių miltų
- 350 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vandenį su druska užvirinti, palaipsniui suberti miltus ir greitai maišyti mediniu šaukštu, kol tešla atšoks nuo indo sienelių. Atšaldyti.
Puode įkaitinti aliejų iki 160°C. Tešlą sudėti į konditerinį švirkštą su žvaigždės formos antgaliu ir į įkaitusį aliejų išspausti pyragėlius. Virti, kol gražiai paruduos. Išgriebtus dėti ant vienkartinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Apibarstyti cukraus pudra ir patiekti su šokoladiniu padažu.
Autorius: http://forelle.blogas.lt