INGREDIENTAI:
- 750 gramų bulvių
- 6 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 750 gramų morkų
- 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 500 gramų svogūnų
- 750 gramų kiaulienos
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa kartu su prieskoniais sudedama į verdantį vandenį ir išverdama ant mažos ugnies. Morkos supjaustomos nedideliais kvadratėliais, užpilamos sultiniu ir pastatomos virti. Kai jos pusiau išverda, sudedama nuvalytos, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytos bulvės ir smulkiai supjaustyti svogūnai. Daržovės verdamos, kol suminkštėja. Valgis turi būti kaip košė. Ant daržovių užpilama tirpinto sviesto, sudedama mėsa, viskas apibarstoma petražolių lapeliais.
REKLAMA