Supjaustykite chalvą gabaliukais. Sukrėskite į dubenį grietinę ir sutrupinkite chalvą (kuo smulkiau) ir viską gerai išmaišykite. Ant padėklo išdėliokite sausainius. Trečdalį chalvos kremo užtepkite ant sausainių. Taip užpildami kremu, iš viso padarykite tris sluoksnius sausainių, o ant viršaus aptepkite likusiu kremu. Nakčiai palikite tortą šaldytuve, kad sausainiai suminkštėtų. Prieš valgydami galite papuošti tortą vynuogėmis. Skanaus!
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
540 gramų sausainių (kvadratiniai)
500 gramų grietinės
200 gramų chalvos (žemės riešutų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite chalvą gabaliukais. Sukrėskite į dubenį grietinę ir sutrupinkite chalvą (kuo smulkiau) ir viską gerai išmaišykite. Ant padėklo išdėliokite sausainius. Trečdalį chalvos kremo užtepkite ant sausainių. Taip užpildami kremu, iš viso padarykite tris sluoksnius sausainių, o ant viršaus aptepkite likusiu kremu. Nakčiai palikite tortą šaldytuve, kad sausainiai suminkštėtų. Prieš valgydami galite papuošti tortą vynuogėmis. Skanaus!