• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • 2 česnakų
  • 100 gramų pomidorų pastos
  • 100 gramų salotų
  • 20 gramų garstyčių
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek batono
  • 150 gramų majonezo
  • 150 gramų jogurto (natūralus)
  • 15 vienetų krevečių be kevalo
  • 30 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų ančiuvių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių
  • 2 česnakų
  • 100 gramų pomidorų pastos
  • 100 gramų salotų
  • 20 gramų garstyčių
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek batono
  • 150 gramų majonezo
  • 150 gramų jogurto (natūralus)
  • 15 vienetų krevečių be kevalo
  • 30 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų ančiuvių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetes pamarinuoti alyvuogių aliejuje su kapotais česnakais, druska ir pipirais 10 min.
    Tada tame pačiame aliejuje jas iškepti.
    Batoną supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje, pasūdyti, išspausti ant jų česnako skiltelę.
    Ant suplėšytų salotų lapų sudėti krevetes, užpilti garstyčių-majonezo-jogurto padažu ir išmaišyti.
    Užberti sutarkuotą sūrį, sudėti alyvuoges, ančiuvius, batono kubelius ir pomidorų skilteles.

Autorius: Luka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų