• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 sauja petražolių
  • 70 gramų baravykų
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto (naminis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykus sutarkuokite, pasūdykite ir trumpai pakepinkite ant keptuvės su trupučiu sviesto.
    Išspauskite česnakus, susmulkinkite petražoles ir sumaišykite su druska bei šviežiai stambiai maltais pipirais.
    Baravykams atvėsus sumaišykite viską su sviestu.
    Gautą masę sudėkite į maišelį, suformuokite norimą formą ir padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų.
    Tepkite ant duonos ir mėgaukitės gardžiais sumuštinukais.
    Skanaus.

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 sauja petražolių
  • 70 gramų baravykų
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto (naminis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baravykus sutarkuokite, pasūdykite ir trumpai pakepinkite ant keptuvės su trupučiu sviesto.
    Išspauskite česnakus, susmulkinkite petražoles ir sumaišykite su druska bei šviežiai stambiai maltais pipirais.
    Baravykams atvėsus sumaišykite viską su sviestu.
    Gautą masę sudėkite į maišelį, suformuokite norimą formą ir padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų.
    Tepkite ant duonos ir mėgaukitės gardžiais sumuštinukais.
    Skanaus.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų